середу, 19 лютого 2020 р.

Тиждень біології 2020

Перші дні лютого в НВК розпочалися тижнем біології. 
Вже за традицією до Всесвітнього дня водно-болотних угідь було проведено інформаційну кампанію, під час якої школярі закликали до активних дій щодо збереження водно-болотних угідь: 
  • переглянули відеоролик «Біорізноманіття»; 
  • підготували пізнавальну годину ««Зупинімо втрату біорізноманіття разом», де аргументували цінність водно-болотних угідь у підтриманні біологічного різноманіття, популяризували логотипи та інформаційні матеріали від World Wetlands Day; 
  • створили колаж дитячих розмальовок «Рослинний і тваринний світ водно-болотних угідь»; 
  • стали учасниками квесту «Біорізноманіття ВБУ: чому це важливо», шукаючи відповіді на запитання якого, ще раз переконалися в тому, що водно-болотні угіддя відіграють дуже важливу роль в екосистемі, оскільки є одним з найбільших джерел прісної води та природним місцем проживання для багатьох водоплавних тварин та рослин, тому заслуговують на охорону і збереження. 




Проявити свої навички володіння сучасними технологіями всі охочі змогли у квесті «Автостопом по біології» (6-8 клас), «На рівні клітини» (9 клас). Завдання передбачали сканування QR-коду з посиланням на інтерактивні вправи у сервісі LearningApps.org та відправку кодового слова через Google Форми. 


Кращі знавці комах серед учнів 5-9 класів визначилися через інтелектуальний поєдинок «Мисливці на комах» на платформі Kahoot. Школярі вели змагання через свій мобільний пристрій у згенерованій системою віртуальній кімнаті.



Немає коментарів:

Дописати коментар